In Romania exista un deficit de protectie estimat la circa 170 de miliarde RON (aproape 48 de miliarde de euro), a declarat ieri Bram Boon, directorul general al ING Asigurari de Viata. El a adaugat ca nevoia de protectie in Romania este foarte m
In Romania exista un deficit de protectie estimat la circa 170 de miliarde RON (aproape 48 de miliarde de euro), a declarat ieri Bram Boon, directorul general al ING Asigurari de Viata.

El a adaugat ca nevoia de protectie in Romania este foarte mare, avand in vedere imbatranirea populatiei si gradul de indatorare in crestere. ""Multi se gandesc la economisire sau investitii, dar risca sa uite de protectia financiara"", a afirmat Boon. Riscul de mortalitate, precum si cel de deces din accident este mai mare in Romania fata de tarile din regiune, de aceea si prima de asigurare este mai ridicata la noi, a explicat si Cornelia Coman, director in cadrul ING Asigurari de Viata. (Iohanna Onaca Purdea)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.