Actionarii societatii Amonil Slobozia, intruniti la Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor, din 27 iunie, au aprobat participarea societatii la majorarea capitalului social al SC Amochim SA Slobozia. Participarea se va face prin aport in nat
Actionarii societatii Amonil Slobozia, intruniti la Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor, din 27 iunie, au aprobat participarea societatii la majorarea capitalului social al SC Amochim SA Slobozia. Participarea se va face prin aport in natura, respectiv bunuri imobile (constructii), in valoare de 1,159 milioane de dolari, conform unui comunicat remis de societate Bursei de Valori Bucuresti.
De asemenea, actionarii au aprobat proiectele contractelor ce se vor incheia intre cele doua societati, respectiv contract prestari servicii, contracte de vanzare-cumparare utilitati. Totodata, actionarii Amonil au amanat decizia infiintarii unei instalatii de producere a energiei electrice si termice, anuntata la sfarsitul lunii mai.
Proiectul infiintarii centralei de producere a energiei electrice si termice avea ca scop reducerea dependentei companiei de furnizorii externi de energie. Data de inregistrare a actionarilor asupra carora se rasfrang hotararile AGEA a fost stabilita la 14 iulie 2006. Obiectul de activitate al societatii consta in fabricarea ingrasamintelor si produselor azotoase, gaze industriale si constructii metalice.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.