Agentia de stiri NewsIn, membru al grupului media Realitatea, a fost lansata ieri in mod oficial. In portofoliul actual de produse al agentiei se afla patru fluxuri de informatii on-line, in format multimedia: NewsIn Politic, NewsIn Economic, NewsIn
Agentia de stiri NewsIn, membru al grupului media Realitatea, a fost lansata ieri in mod oficial. In portofoliul actual de produse al agentiei se afla patru fluxuri de informatii on-line, in format multimedia: NewsIn Politic, NewsIn Economic, NewsIn Justitie-Interne-Eveniment si NewsIn Externe-Integrare. Toate aceste fluxuri furnizeaza stiri 24 de ore/zi, 7 zile/saptamana, ele fiind completate de NewsIn Agenda, un calendar interactiv al evenimentelor aflate in desfasurare si al celor previzibile. In plus, NewsIn Foto Events ofera un flux zilnic de fotografie, iar NewsIn Agora este un flux de comunicate prin intermediul caruia partenerii pot anunta evenimentele importante. Agentia dezvolta servicii destinate mass-media (informatie si fotografie la zi, sinteze, analize si previziuni, agende detaliate ale evenimentelor din actualitate), companiilor (informatie la zi de interes general sau informatie din diverse industrii, produse de cercetare si analiza), dar si institutiilor publice si organizatiilor (informatie de interes general, sinteze, analize, dar si produse specializate). NewsIn a lansat, ieri, primele servicii destinate pietei de mass-media si institutiilor din Romania, urmand ca serviciile destinate sectorului comercial sa fie lansate in toamna acestui an. "NewsIn isi doreste sa fie si este un furnizor de continut. Pornind de la ideea ca in fiecare zi in jurul nostru se intampla o gramada de lucruri si suntem intr-o perioada plina de evenimente, ceea ce este un lucru bun pentru intreaga piata din Romania, exista foarte multa informatie care vine catre noi si vine catre clientii, cititorii nostri in fiecare zi din piata", a declarat directorul general al NewsIn, Andreea Rosca, fost redactor-sef la saptamanalul Capital. (A.G.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.