S-a maritat si s-a mutat la casa ei. De productie. Paula Seling si-a facut propriul studio, impresariaza artisti si preda lectii de canto. S-a casatorit cu Radu si canta impreuna intr-o trupa. A fost desemnata drept ""Cea mai buna voce feminina d

S-a maritat si s-a mutat la casa ei. De productie. Paula Seling si-a facut propriul studio, impresariaza artisti si preda lectii de canto. S-a casatorit cu Radu si canta impreuna intr-o trupa.

A fost desemnata drept ""Cea mai buna voce feminina din Romania"". A castigat Cerbul de Aur in 2002. De cand s-a lansat n-a trecut an in care sa nu cucereasca vreun trofeu. A fost invitata intr-o emisiune tv in Marea Britanie, ocazie cu care a gustat putin din show-biz-ul adevarat. A fost personaj principal in cartea si in serialul ""One Hit Wonderland"", realizat de Tony Hawks (producator Wall To Wall TV) si difuzat pe Discovery Channel. A inregistrat un album la Paris. Daca ar fi sa castige pe masura talentului ei, Paula Seling ar trebui sa fie milionara in dolari. Dar vorba lui Mircea Badea: traieste in Romania si asta ii ocupa tot timpul.
NAVETA BUCURESTI - PARIS. Perioada pe care si-a petrecut-o la Paris si-a aratat si reversul medaliei. Multa lume a crezut ca interpreta s-a mutat definitiv in Franta si din aceasta cauza a pierdut contacte si contracte. A lucrat timp de trei ani la un album, fiindca producatorul francez a dorit ca materialul sa contina in intregime compozitiile artistei. Nu i-au ales inca numele, dar cel mai probabil albumul se va numi ""Je"". Cum au ales-o tocmai pe Paula? Simplu. Au ascultat-o intr-un spectacol si au cantarit potentialul ei. Dar artista n-a stat tot timpul in orasul luminilor. A facut naveta Bucuresti - Paris. Intre timp a scos o melodie impreuna cu Praf in ochi si mai nou lucreaza la un alt album.
STUDIOUL DE ACASA. S-a casatorit (aproape in secret) cu Radu Bucura, tobosarul trupei in care activeaza amandoi. ""N-a fost chiar un secret, am dorit doar sa nu ne «fure» nimeni momentul."" Si-au facut un studio al lor, cu tot echipamentul necesar, in care au investit foarte mult. Au cateva proiecte in derulare, de exemplu compun si pentru alti artisti si lucreaza cu tinere talente pe care le-au decoperit la Brasov.
Asadar, aviz amatorilor... care vor sa devina profesionisti: scoala Seling are portile deschise pentru voci adevarate.
""Mi-am dorit dintotdeauna sa fiu profesoara si iata ca visul mi s-a implinit"", ne-a declarat Paula. Si ne-a mai marturisit care sunt preferintele ei muzicale: Dream Theatre, Chaka Khan, Dave Grusin, Pat Matheny, Miles Davis, Ella Fitzgerald, Chick Corea, ""genuri diferite din care inveti foarte multe. Poate chiar si cum sa respiri"". Daca ar gandi si purtatoarele de CD tot asa, va dati seama ce show-biz am avea?!
Desi a studiat canto si pianul timp de opt ani, inca mai studiaza, fiindca tot timpul e loc de mai bine. Dar cu ce se mai ocupa Paula Seling atunci cand intoarce ""Timpul""? ""Cu tot felul de lucruri de om normal: plimbari, sport, mers pe bicicleta, tv, mancare, nimic iesit din comun."" O artista in adevaratul sens al cuvantului, discreta si modesta. Poate chiar prea modesta pentru show-biz-ul mioritic.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.