Ultima reclama, in care atacantul Wayne Rooney este surprins intr-o ipostaza razboinica, fiind pictat cu crucea Sfantului Gheorghe, a nascut o adevarata controversa in Anglia. Astfel, fotbalistul a atras asupra sa criticile bisericii si ale clasei po
Ultima reclama, in care atacantul Wayne Rooney este surprins intr-o ipostaza razboinica, fiind pictat cu crucea Sfantului Gheorghe, a nascut o adevarata controversa in Anglia. Astfel, fotbalistul a atras asupra sa criticile bisericii si ale clasei politice, dar sunt si oameni obisnuiti care cred ca ideea este absolut geniala.
"Este o imagine oribila. Este urata si ofensatoare. Cei de la Nike s-au folosit de imaginea saracului Rooney pentru a-si promova produsele. Firmele ar trebui sa fie constiente ca prea multa agresivitate in acest domeniu este daunatoare", a spus vicepremierul Stephen Pound. Cei de la Nike, care au semnat un contract in valoare de cinci milioane de lire sterline cu starul lui Manchester United, au explicat ca postura in care apare Rooney este identica cu cea in care atacantul isi celebreaza golurile. Dar biserica nu este convinsa de acest lucru. "Este o imagine tulburatoare si, pentru ca vopseaua este proaspat aplicata, iti lasa senzatia de sange.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.