Irinel Columbeanu a devenit muza textierilor ! Revista Maxim a inceput o campanie impotriva cuplului „Urinel“ - Monica Gabor. Principala motivatie este aceea ca a fi matur nu inseamna sa furi copilaria unor fetiscane, inlocuind papusile

Irinel Columbeanu a devenit muza textierilor ! Revista Maxim a inceput o campanie impotriva cuplului „Urinel“ - Monica Gabor. Principala motivatie este aceea ca a fi matur nu inseamna sa furi copilaria unor fetiscane, inlocuind papusile lor de carpa cu un vibrator din aur si liceul cu scoala vietii.
In plus, revista a lansat si o melodie, „Iri la Maxim“: „Iri vrem sa ne adore, Aproximativ majore, Si nu tre' sa stim nimic, Tre' sa crestem doar un pic“. Cantecul se vrea un semnal de alarma la adresa adolescentelor naive, dornice de afirmare.

Relatia dintre Irinel Columbeanu si tanara Monica Gabor a ajuns subiect de gluma. Revista pentru barbati Maxim le-a dedicat celor doi un cantec de toata frumusetea. In plus, au inceput si un protest in care ii invita pe cititori sa spuna NU pedofiliei virtuale promovate de cuplul „Urinel“- Monica Gabor.

Se tot bate moneda pe adevaratele valori morale, religioase, economice, politice impuse de Europa si care ar trebui acceptate neconditionat de catre Romania. Casatoriile intre persoanele de acelasi sex, tratarea porcilor cu muzica clasica si psiholog, cresterea legumelor fara ingrasamant natural si acceptarea fara tagada si comentarii a tuturor ciudateniilor umane. Imagini pe care le urmaream in filme, cu statiuni exotice, masini scumpe, femei frumoase insotite de parteneri mult mai in varsta au inceput sa devina si in Romania o obisnuinta. Situatii candva comentate acid de catre romani („Sa-i bata Dumnezeu „) si greu de digerat sunt acum impuse de niste standarde de imagine care nu concorda cu o cultura sanatoasa si rurala a romanului.
Vindem tigari copiilor sub 18 ani, cand in alte tari pana la varsta de 21 de ani nu te apropii nici macar de un fumator, alcoolul este o obisnuinta la pustii de liceu, atunci de ce nu am accepta relatiile amoroase dintre pustoaice abia trecute de varsta majoratului si domni varstnici. Concret. Domnul Irinel Columbeanu, proaspat trecut de 49 de ani, putred de bogat, fumator si bautor de whisky fin, trezeste o pasiune furibunda unei pustoaice de 18 ani, superba, usor sarita de 1,80 m, eleva de nota 10 la orice materie, provenind dintr-o familie modesta de undeva din Moldova.

Usa nu a fost sparta de nimeni
Ne multumim in astfel de situatii sa inchidem ochii, sa barfim pe la colturi, sau ne prefacem ca ii intelegem doar pentru a parea moderni, deschisi si europeni. Asadar, conform standardelor de moralitate europene, ei pot face orice si conform acelorasi standarde noi nu avem dreptul sa comentam... Convenabil, nu? Dar pentru cine? Cei care comenteaza asupra acestui subiect nu incalca in nici un fel intimitatea celebrului deja „Urinel“ si a partenerei sale rasfatate, ci fac referiri la ce li se prezinta. Usa resedintei opulente de la Snagov nu a fost sparta de nimeni, ci deschisa larg si cu bunavointa de catre proprietar. Este adevarat ca cine nu vrea nu-i priveste, dar nu-i mai putin adevarat ca cine-i priveste are dreptul sa comenteze. Se pare ca asta s-a si vrut.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.