Romania parca a ajuns o tara a nimanui! Poti sa-ti procuri o arma de la orice colt de strada si sa incepi sa tragi cu ea in cine vrei, pentru ca in momentul cand se aude un foc de pistol jandarmii si politistii romani in loc sa se repeada si sa vada
Romania parca a ajuns o tara a nimanui! Poti sa-ti procuri o arma de la orice colt de strada si sa incepi sa tragi cu ea in cine vrei, pentru ca in momentul cand se aude un foc de pistol jandarmii si politistii romani in loc sa se repeada si sa vada ce s-a intamplat, fug ca potarnichile din lan la focul pustii vanatorului. Oameni se injunghie si cei din jur jura ca n-au vazut nimic decat pe cel injunghiat cum moare.
Am invatat de la americani, cei mai democrati dintre democratii lumii, tot ce-i mai prost. Am invatat ca n-ai voie sa te atingi de cel cu pistolul sau cu cutitul, desi-l prinzi asupra faptului, pana nu-i vine acestuia avocatul. Ca de, criminalul trebuie asistat, asa spune legea. Numai ca in Romania de azi mai multe drepturi au criminalii si hotii decat oamenii cinstiti, cei care-si vede de treaba si doar de necazurilor lor!
Cam asa si cu acest domn Alexandru Radulescu, presedintele AFAN, un fel de sindicat al fotbalistilor de la noi din tara. De cand a murit Bubu Sotir, cel care a infintat asociatia, acest domn patron de restaurant (sau restaurante) a pus mana pe AFAN, i-a tras aproape pe Ionut Lupescu si Florin Prunea si a inceput sa se dea tare si mare in fotbalul romanesc. Or in fotbalul romanesc el este un nimeni.
Ei bine acest Alexandru Radulescu l-a impuscat acum cateva zile de Costin Radulescu (doar potrivire de nume) pentru ca acesta a indraznit sa faca o baie intr-un lac pe care el il are in concesiune. Zice-se ca tarvogisteanul n-a reactionat cum se cuvine la somatia lui A. Radulescu (adica nu i-a raspus cu "Am inteles, sa traiti!") de a parasi lacul si pentru ca nu i-au placut raspunsurile intrusului i-a descarcat arma in cap.
Crima in toata regula!
Cum au reactionat autoritatile? In dorul lelii! Ca de obicei si se mai spune ca ministrul de Interne e cel mai bun ministru al actualei guvernari!
Cum au reactionat federalii fotbalului? Tot asa, luand in brate o veche formula rasuflata: mai intai sa-si spuna cuvantul legea, justitia si numai dupa aceea vom lua si noi masurile care se cuvin. Pai cum altfel sa reactioneze Ionut Lupescu si Florin Prunea din moment ce acest Alexandru Radulescu i-a ajutat sa ajunga in conducerea FRF?
Costin Radulescu poate sa moara ca agresorul nu va pati nimic. Are destule propte carciumarul. Are si un avocat (Dancu) care este in stare sa afirme ca cel care a apasat pe tragaci a fost chiar victima! Daca justitia taraganeaza arestarea lui Alexandru Radulescu, macar RFR sa-l elimine prompt din conducerea sa.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.