Un camion incarcat cu zece tone de material exploziv a fost pe punctul de a se rasturna, ieri, pe DN 1, intre localitatile brasovene Sercaia si Persani. Potrivit politistilor, incidentul a avut loc dupa ce autocamionul a incercat sa evite un autotur
Un camion incarcat cu zece tone de material exploziv a fost pe punctul de a se rasturna, ieri, pe DN 1, intre localitatile brasovene Sercaia si Persani. Potrivit politistilor, incidentul a avut loc dupa ce autocamionul a incercat sa evite un autoturism care venea pe contrasens, al carui sofer ar fi adormit la volan, moment in care camionul a intrat in sant. Circulatia a fost oprita imediat, dar autoritatile sustin ca nu a existat nici un moment pericolul ca explozibilul (sapte tone de amforex si trei tone de riogel) sa provoace o explozie. Autocamionul apartine societatii UEE RUMANIA Bucuresti si transporta substantele respective pe care le incarcase de la com-binatul chimic Viromet Victoria catre Campulung Muscel. Transportul era insotit de masini ale Jandarmeriei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.