Steaua a castigat ieri dupa amiaza cu 2-1 meciul amical disputat impotriva echipei cipriote Apollon Limassol. Golurile ros-albastrilor au fost marcate de V. Iacob (57) si Oprita (63). La primul joc din turneul austriac, Olaroiu a schimbat sistemul de
Steaua a castigat ieri dupa amiaza cu 2-1 meciul amical disputat impotriva echipei cipriote Apollon Limassol. Golurile ros-albastrilor au fost marcate de V. Iacob (57) si Oprita (63). La primul joc din turneul austriac, Olaroiu a schimbat sistemul de joc, trimitand in teren echipa Carlos - Nicolita, Goian, Ghionea, Nesu - Paraschiv, Radoi, Bostina - Dica, V. Iacob, iar dupa pauza a folosit formula Cernea - D. Balan, Panait, Ghionea, P. Marin - Drida, Lovin, Cristocea, Nicolita - Oprita, V. Iacob. Initial, meciul trebuia sa se dispute la ora 18, dar la solicitarea insistenta a jucatorilor din amble echipe, care doreau sa vada in direct meciul Germania - Argentina, din sferturile Cupei Mondiale. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.