Fostul international Florin Raducioiu, component al "generatiei de aur", a declarat ieri ca actuala echipa nationala a Romaniei ar fi facut fata destul de greu la turneul final al Cupei Mondiale care se desfasoara in aceste zile in Germania. "Din pac
Fostul international Florin Raducioiu, component al "generatiei de aur", a declarat ieri ca actuala echipa nationala a Romaniei ar fi facut fata destul de greu la turneul final al Cupei Mondiale care se desfasoara in aceste zile in Germania. "Din pacate nu ne-am calificat, dar cred ca am fi facut fata destul de greu la Mondiale. N-am reusit, asa ca acum asteptam cu incredere Campionatul European din 2008. Olanda e o echipa buna, dar sper sa ne luam revansa. Nu trebuie sa mai gresim. E momentul sa revenim pentru ca ne-a cam uitat lumea. Lipsim de prea mult timp de la turneele finale si e urat, e prost", a explicat fostul atacant al primei reprezentative a Romaniei. Raducioiu a mentionat ca a urmarit aproape toate meciurile de pana acum ale Cupei Mondiale, dar nu s-a aratat multumit de spectacolul aratat de cele 32 de selectionate. "Cupa Mondiala a avut pana acum un nivel slab. Au fost si probleme cu arbitrajul, dar am vazut si cateva meciuri bune", a spus Raducioiu. Fostul international, care acum locuieste impreuna cu familia la Monaco, a facut o scurta vizita in tara pentru a fi prezent la petrecerea organizata la Bucuresti cu ocazia zilei de nastere a mamei sale. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.