Presedintele lui Poli incearca sa sensibilizeze suporterii, dupa ce acestia au anuntat ca vor boicota meciurile din campionat, ca urmare a transferului fostului dinamovist Dan Alexa. Astfel, Marian Iancu a anuntat ca va reface din temelii batranu
Presedintele lui Poli incearca sa sensibilizeze suporterii, dupa ce acestia au anuntat ca vor boicota meciurile din campionat, ca urmare a transferului fostului dinamovist Dan Alexa.

Astfel, Marian Iancu a anuntat ca va reface din temelii batranul stadion ""Dan Paltinisanu"", constructia urmand a dura trei ani. ""In anul 2010, Timisoara va avea o arena cu 50.000 de locuri, fara pista de atletism. Pana atunci echipa va evolua tot pe actualul stadion, intrucat demolarea si, in acelasi timp, constructia, care va demara in 2007, se vor face in trepte"", a declarat Marian Iancu. Lucrarile vor costa in jur de 100 de milioane de euro, finantarea fiind suportata in intregime de concernul Balkan Petroleum. Desi investitia este una privata, noua arena va ramane in patrimoniul public.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.