Firme cu pana la zece angajati si o cifra de afaceri de maxim 100.000 de euro pe an - vor putea sa opteze in continuare pentru impozitarea cu 3% din volumul cifrei de afaceri, potrivit vicepresedintelui Camerei Deputatilor, Dan Radu Rusanu, informeaz
Firme cu pana la zece angajati si o cifra de afaceri de maxim 100.000 de euro pe an - vor putea sa opteze in continuare pentru impozitarea cu 3% din volumul cifrei de afaceri, potrivit vicepresedintelui Camerei Deputatilor, Dan Radu Rusanu, informeaza Rompres.
Prezent la lucrarile unui seminar de fiscalitate, organizat la Sinaia de grupul Rentrop&Straton, Rusanu a declarat ca, dupa ce proiectul de lege de modificare a Codului Fiscal a trecut cu o serie de amendamente de Senat, a avut loc o negociere intre Comisia de buget, finante, banci a Camerei Deputatilor (Camera decizionala pentru acest proiect legislativ) si conducerea Ministerului Finantelor Publice (MFP).
Conform celor stabilite la negocieri, microintreprinderile care depasesc in cursul anului plafonul cifrei de afaceri de 100.000 de euro, vor trece imediat din acel moment la impozitul pe profit de 16%. In prezent, toate microintreprinderile pot alege intre varianta impozitarii cu 16% a profitului sau cu 3% a cifrei de afaceri.
Negocierile asupra modificarilor Codului fiscal pentru 2007 intre deputati si reprezentantii MFP vor continua luni si marti, iar miercuri ar urma sa fie dat votul final in plenul Camerei Deputatilor.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.