Alexandru Radulescu, presedintele Asociatiei Fotbalistilor Amatori si Nonamatori (AFAN), a fost arestat ieri, preventiv, pentru 29 de zile. El fusese retinut pentru 24 de ore in cursul zilei de vineri, pentru tentativa de omor calificat, dupa ce p
Alexandru Radulescu, presedintele Asociatiei Fotbalistilor Amatori si Nonamatori (AFAN), a fost arestat ieri, preventiv, pentru 29 de zile.

El fusese retinut pentru 24 de ore in cursul zilei de vineri, pentru tentativa de omor calificat, dupa ce procurorii au ajuns la concluzia ca Radulescu l-a impuscat cu intentie pe tanarul Alexandru Radulescu, in timp ce acesta se afla la scaldat. Hotararea Tribunalului poate fi atacata cu recurs, la Curtea de Apel Bucuresti. Presedintele AFAN a sustinut, inainte de a fi incarcerat, ca singurul lucru care-l mai intereseaza este ca victima sa, impuscata in cap cu o arma de vanatoare, sa traiasca.
AUTOSUSPENDARE. Directorul general al FRF, Ionut Lupescu, a declarat ieri ca dupa cum il cunoaste pe presedintele AFAN, Alexandru Radulescu, acesta va trimite o scrisoare prin care se va autosuspenda din cadrul Comitetului Executiv al FRF, unde ocupa functia de membru cu drepturi depline. ""Cred ca va veni o cerere din partea AFAN prin care sa se autosuspende, dar nu asta este cea mai importanta problema a lui, ci ca acel baiat sa fie sanatos. Il cunosc de sapte-opt ani pe Radulescu, nu am fost de acord cu fapta lui, dar asta nu inseamna ca ma dezic de el"", a spus Lupescu. Alex Radulescu a avut un rol important in ascensiunea pe linie administrativa a fostilor internationali Florin Prunea si Ionut Lupescu, cu care este foarte bun prieten.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.