Directorul general al FRF considera ca nu era normal ca FC National si Jiul Petrosani sa primeasca licenta pentru sezonul 2006/2007 si considera ca imaginea federatiei si a echipei nationale poate avea de suferit. Dupa ce Comisia de prima instanta
Directorul general al FRF considera ca nu era normal ca FC National si Jiul Petrosani sa primeasca licenta pentru sezonul 2006/2007 si considera ca imaginea federatiei si a echipei nationale poate avea de suferit.

Dupa ce Comisia de prima instanta a Sistemului National de Licentiere nu a acordat licenta pentru sezonul 2006/2007 cluburilor FC National si Jiul Petrosani, oficialii celor doua grupari au facut apel, avand castig de cauza. Acest lucru a fost contestat de directorul general al FRF, Ionut Lupescu.
ABUZ. ""Comisia de Apel din cadrul sistemului national de licentiere a luat o hotarare ce nu corespunde regulamentelor federatiei. Saptamana viitoare voi face o analiza clara si voi propune Comitetului Executiv al FRF demiterea acestei comisii. Din probele care le am, normal era sa respinga apelul, dar nu stiu de ce nu a facut-o"", a declarat fostul international. Cel poreclit ""Kaiserul"" a mai adaugat ca imaginea federatiei si chiar a echipei nationale ar putea avea de suferit pe plan extern: ""Nu am nimic cu nici una dintre echipe, dar lucrurile stau foarte prost in ceea ce le priveste si nu pot risca dezafilierea federatiei de la FIFA si de la UEFA sau suspendarea echipei nationale pe o perioada de doi ani din cauza nerespectarii regulementelor. Am ramas dezamagit de aceasta comisie, care a facut un abuz"".
SCHIMBARE. Postul de antrenor principal al echipei nationale de tineret, ramas vacant dupa plecarea lui Florin Marin la Jiul Petrosani, va fi ocupat de Emil Sandoi, ultima oara la Pandurii
Tg. Jiu si somer de aproape un an. ""Domnul Florin Marin ne-a spus ca vrea sa lucreze la un club. Dragoste cu sila nu se poate. Sandoi va fi noul antrenor"", a declarat Ionut Lupescu. Acesta a mai mentionat ca a fost pentru ultima oara cand FRF a acceptat ca un salariat sa lucreze in paralel, asa cum a facut-o Florin Marin, la tineret si la Dinamo, in returul sezonului trecut.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.