Unul dintre cei mai iubiti muzicieni ai ultimilor 20 de ani va sosi peste 10 zile la Bucuresti. Billy Idol va canta pe 10 iulie la Arenele Romane. Insotit de Steve Stevens, chitaristul cu care a lucrat la prima sa aparitie discografica, in urma cu 24

Unul dintre cei mai iubiti muzicieni ai ultimilor 20 de ani va sosi peste 10 zile la Bucuresti. Billy Idol va canta pe 10 iulie la Arenele Romane. Insotit de Steve Stevens, chitaristul cu care a lucrat la prima sa aparitie discografica, in urma cu 24 de ani, Billy Idol se afla in turneu de promovare a noului sau album "Devil's Playground". Materialul reprezinta o intoarcere a lui Idol in lumea buna a muzicii la peste 20 de ani de la "White Wedding" sau "Rebel Yell".
Ajuns la 50 de ani Billy Idol se considera un om matur, trecut prin multe, dar inca cu chef de rock' n'roll "Sunt un tanar de varsta a doua. Aveti grija, vine rock'n'roll-ul adevarat, vine Billy Idol". Cred ca vom avea un spectacol pe cinste", a spus artistul cu gandul la prestatia din Romania.
Punkrockerii de la Zob, care vor evolua in deschiderea concertului, promit ca nu il vor dezamagi pe unul dintre artistii cu care au crescut din punct de vedere muzical. Pentru show-ul Billy Idol de la Arenele Romane au mai ramas 1.200 de bilete la pretul de 120 RON din cele 4.000 emise initial. Dupa epuizarea acestora, se va mai pune in vanzare o serie la pretul de 150 RON. Biletele pot fi achizitionate de la Sala Palatului, Arenele Romane, reteaua Diverta.

Fanii "lacrimeaza" la Arene

LACRIMOSA aduce astazi la Arenele Romane goticul-simfonic. Tilo Wolff (vocal, compozite) Anne Nurmi (vocal, clape), Jens Voigt Leonhardt (bass), Manfred Ruediger Uhlig (baterie), Jan-Peter Genkel (chitara), Dirk Wolff (chitara), vor veni la Bucuresti dupa doua concerte de mare succes sustinute in Rusia. Celebra trupa va mai participa in aceasta vara la cateva festivaluri in Germania.
Biletele se gasesc la magazinele Diverta, Sala Palatului si Arenele Romane.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.