David Beckham si coechipierii sai din nationala Angliei au afirmat ca nu sunt preocupati de criticile presedintelui FIFA, Joseph Blatter, care si-a exprimat dezamagirea in legatura cu jocul reprezentativei antrenate de Sven Goran Eriksson. Blatter a
David Beckham si coechipierii sai din nationala Angliei au afirmat ca nu sunt preocupati de criticile presedintelui FIFA, Joseph Blatter, care si-a exprimat dezamagirea in legatura cu jocul reprezentativei antrenate de Sven Goran Eriksson. Blatter a spus, recent, ca jucatorii englezi nu evolueaza destul de ofensiv, cum ar trebui sa o faca o pretendenta la titlul mondial. "Nu ne preocupa, ca echipa sau ca natiune, ceea ce lumea spune despre noi. Sunt echipe care au jucat mai bine la aceasta competitie si au fost eliminate. Oamenii au dreptul la opinie, dar acest lucru nu preocupa echipa. Stim ca nu am jucat atat de bine cat am fi putut, dar doar noi putem remedia aceasta situatie", a declarat Beckham. La randul sau, Gary Neville a precizat ca nu vrea sa auda lucruri negative inaintea meciului din sferturile de finala ale Cupei Mondiale, programat astazi impotriva Portugaliei. "Nu il ascult pe Joseph Blatter pentru ca nu vreau sa il ascult. Am de pregatit meciul din sferturi si nu vreau sa aud lucruri negative", a adaugat Neville * Oleg Blohin, selectionerul Ucrainei, este printre putinii oameni din fotbal care crede ca nationala Italiei, pe care urma sa o infrunte aseara in sferturile Cupei Mondiale, este antrenata de Giovanni Trapattoni, tehnician care nu mai este la carma "squadrei azzurra" din 2004. Intrebat de jurnalisti daca, dupa parerea sa, Francesco Totti va figura printre titularii Italiei in meciul de vineri, cu Ucraina, Blohin a raspuns: "Nu este problema mea, ci a lui Trapattoni". "Ce se intampla cu Blohin? Se pare ca nu este prea bine informat in privinta adversarului din sferturi. Chiar si Blohin ar trebui sa fi aflat ca de doi ani Trapattoni nu mai este selectionerul Italiei. Este cea mai penibila declaratie a unui antrenor la Cupa Mondiala", a comentat cotidianul german Bild * Un chinez din Beijing s-a gandit sa se lanseze in afaceri comercializand aer de la Cupa Mondiala din Germania, ambalat in pungi, pe care le vinde cu 5 euro bucata, informeaza acelasi Bild.
"Aerul a fost ambalat de pe stadioanele Cupei Mondiale, in timp ce se tundea iarba. Se mai simte inca mirosul ierbii", sustine inventivul intreprinzator.
Un alt chinez, tot din Beijing, caruia i-a luat foc casa, s-a gandit ca primul lucru care trebuie salvat este televizorul. In timp ce sotia sa a iesit din casa cu copilul in brate, chinezul a luat televizorul, a cautat o priza afara si s-a uitat in continuare, linistit, la meciurile Cupei Mondiale, in timp ce flacarile ii mistuiau casa. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.