scoala si gradinita, vasluienii vor participa la manifestarile organizate cu prilejul implinirii a 502 ani de la moartea domnitorului. In comuna care poarta numele domnitorului, stefan cel Mare, din judetul Vaslui, maine, incepand cu ora 12.00, cu to
scoala si gradinita, vasluienii vor participa la manifestarile organizate cu prilejul implinirii a 502 ani de la moartea domnitorului. In comuna care poarta numele domnitorului, stefan cel Mare, din judetul Vaslui, maine, incepand cu ora 12.00, cu totii sunt invitati la un spectacol folcloric, sustinut de ansamblul "Trandafir de la Moldova" din Husi, cu participarea extraordinara a solistilor Matilda Pascal Cojocarita, Maria Iliut, Ion Paulenco. De asemenea, cei prezenti vor putea asculta Fanfara Valea Mare din comuna Ivanesti, cu o reputatie tot mai buna peste hotarele tarii.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.