Alexandru Radulescu, presedintele AFAN a fost chemat, ieri, la audieri, la Parchetul General, dupa ce expertii in balistica au concluzionat, joi seara, ca acesta a tras intentionat cu arma. Barbatul a fost interogat mai multe ore de procurori, in dos
Alexandru Radulescu, presedintele AFAN a fost chemat, ieri, la audieri, la Parchetul General, dupa ce expertii in balistica au concluzionat, joi seara, ca acesta a tras intentionat cu arma. Barbatul a fost interogat mai multe ore de procurori, in dosarul in care este cercetat, dupa ce duminica a impuscat un tanar in apropierea lacului Vacaresti, de langa Targoviste, pe care il are in concesiune. Potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax, pozitia armei indica intentia agresorului de a comite fapta. Alexandru Radulescu a, sosit, ieri la Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT), alaturi de aparatorul sau, Catalin Dancu. Avocatul a declarat ca singurul lucru care ii preocupa in acest moment este starea de sanatate a victimei. Clientul sau este dispus sa suporte costurile deplasarii in strainatate ale lui Constantin Radulescu pentru efectuarea unei operatii la o clinica de neurochirurgie din Germania.
Tanarul a ajuns in coma la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, duminica dupa-amiaza, dupa ce a fost impuscat in cap. Agresorul, Alexandru Radulescu, este cercetat in stare de libertate pentru tentativa de omor calificat, dupa ce a declarat ca arma s-a descarcat accidental. Pe numele sau a fost emisa o interdictie de 30 de zile de parasire a localitatii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.