"Poli" Timisoara si-a prezentat ieri, intr-o conferinta de presa, achizitiile Dan Alexa si Stefan Grigorie, precum si noul antrenor, Sorin Cartu. Cei trei au fost insotiti de presedintele clubului, Marian Iancu, de vicepresedintele Emil Rosianu, de c
"Poli" Timisoara si-a prezentat ieri, intr-o conferinta de presa, achizitiile Dan Alexa si Stefan Grigorie, precum si noul antrenor, Sorin Cartu. Cei trei au fost insotiti de presedintele clubului, Marian Iancu, de vicepresedintele Emil Rosianu, de consilierul tehnic Ion V. Ionescu si de vice-primarul Adrian Orza. Postul de director general a fost desfiintat din noua organigrama, iar ocupantul acestuia, Ion Craciunescu, a devenit consilier personal al lui Iancu. "Poli" va efectua intre 3 si 11 iulie un stagiu de pregatire in Austria, la Gussing. Legat de staff-ul tehnic, Cartu va fi ajutat de doi "secunzi", Mircea Irimescu si Valentin Velcea, si de un antrenor de portari, Gabriel Boldici (care indeplineste acest rol si la echipa nationala). In schimb, Iosif Rotariu, fostul antrenor interimar dupa demisia lui Gica Hagi, se va ocupa de echipa a doua a clubului. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.