Concertul Lacrimosa va avea loc sambata la Arenele Romane, nu la Sala Polivalenta, cum fusese anuntat initial, informeaza organizatorul evenimentului, Fundatia Aquarius. Locul de desfasurare a fost schimbat din cauza caniculei din ultima saptamana, s
Concertul Lacrimosa va avea loc sambata la Arenele Romane, nu la Sala Polivalenta, cum fusese anuntat initial, informeaza organizatorul evenimentului, Fundatia Aquarius. Locul de desfasurare a fost schimbat din cauza caniculei din ultima saptamana, sustin organizatorii. Artistii si-au dat, joi, acordul pentru aceasta modificare, iar managerul formatiei considera ca Arenele Romane sunt adecvate stilului si muzicii Lacrimosa. Membrii trupei de gotic-simfonic - Tilo Wolff (vocal, compozitie), Anne Nurmi (vocal, clape), Jens Voigt Leonhardt (bass), Manfred Ruediger Uhlig (baterie), Jan-Peter Genkel (chitara), Dirk Wolff (chitara) - vor sustine, vineri seara, o conferinta de presa, ce va fi urmata de o intalnire cu fanii din Romania si de o sesiune de autografe de 45 minute.
Ambele evenimente vor avea loc la Club Green Hours si vor fi urmate de o proiectie a celor doua DVD-uri Lacrimosa: "Antologia Lacrimosa" din 2000 si "Musikkurzfilme" din 2005. Lacrimosa vine la Bucuresti dupa doua concerte in Rusia. Dupa Arenele Romane, artistii vor canta la festivaluri din Germania in vara aceasta. Un bilet costa 45 lei, iar in ziua concertului pretul va creste la 55 lei. In Bucuresti, biletele se gasesc la magazinele Diverta (Scala, Unirii, Mall si Plaza), Muzica, la Sala Palatului si Arenele Romane. In tara, biletele se distribuie prin reteaua Diverta. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.