O adevarata colonie sarbeasca, formata din patru jucatori, se afla in probe la echipa UTA. Cel mai experimentat dintre acesti fotbalisti este Kaladjic, un mijlocas de 26 de ani care a jucat timp de un an in Primera Division, la Villarreal. Fost coleg
O adevarata colonie sarbeasca, formata din patru jucatori, se afla in probe la echipa UTA. Cel mai experimentat dintre acesti fotbalisti este Kaladjic, un mijlocas de 26 de ani care a jucat timp de un an in Primera Division, la Villarreal. Fost coleg la echipa spaniola cu romanii Marius Iordache si Gica Craioveanu, Kaladjic este un produs al clubului FC Zemun, din prima liga a Serbiei. Cel de-al doilea fotbalist aflat in teste in curtea "Batranei Doamne" este Zafirovic, un mijlocas care a jucat in ultimul sezon la Vojvodina Novi Sad. Cel de al treilea sosit sub comanda lui Marius Lacatus este portarul Milojevic, care a aparat poarta echipei Hajduk Kula in amicalul pe care echipa sarba l-a disputat in aceasta primavara cu Poli Timisoara, iar celor mai sus enumerati li se adauga Uros Milosavljenic, care a venit la Arad de la CFR Timisoara impreuna cu golgeterul acestei echipe, Sorin Gheju. Antrenorul aradenilor, Marius Lacatus, se va decide duminica daca ii va opri sau nu in lot pe acesti jucatori.

"Fiara" si-a desemnat secunzii
Lacatus si-a desemnat colaboratorii care il vor ajuta in pregatirea "Batranei Doamne". Astfel, pe langa brasoveanul Ioan Naghi, Lacatus s-a inteles si cu fostul sau coleg de la Steaua, aradeanul Roland Nagy, acesta aratandu-se incantat sa i se alature in dificila misiune de a mentine formatia UTA in Liga I. "Stiu ca ne asteapta o munca extrem de grea, iar timpul este foarte scurt, dar tocmai aceste lucruri m-au determinat sa vin la UTA acum. Este o foarte mare provocare, dar mie imi plac provocarile", a declarat Roland Nagy. Pe langa cei doi tehnicieni mai sus mentionati, "Fiara" va mai avea si un alt treilea secund, care se va ocupa de portari, dupa toate probabilitatile acesta urmand sa fie Daniel Tapos, singurul care a fost pastrat din vechea conducere tehnica a gruparii aradene.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.