meci pentru eroul de atunci al Frantei, Zinedine Zidane.
Unul dintre cei mai mari fotbalisti din istorie, Zinedine Zidane si-a anuntat retragerea din activitate dupa incheierea aventurii Frantei la acest Campionat Mondial. Spaniolii au fost prim
meci pentru eroul de atunci al Frantei, Zinedine Zidane.
Unul dintre cei mai mari fotbalisti din istorie, Zinedine Zidane si-a anuntat retragerea din activitate dupa incheierea aventurii Frantei la acest Campionat Mondial. Spaniolii au fost primii care au anuntat ca ultimul meci din cariera lui "Zizou" va fi in "optimi". S-au inselat. Este acum randul brazilienilor sa avertizeze. Chiar prietenul de la Real Madrid al starului francez, Roberto Carlos, spera ca partida din sferturi sa fie ultima din cariera mareului Zidane. Totusi, brazilienii sunt constienti ca au in fata un adversar de marca: "Franta este o echipa cu un joc spectaculos, cu multi jucatori de valoare, ceea ce inseamna ca noi trebuie sa jucam cat de bine pentru a-i invinge", a declarat mijlocasul Gilberto Silva, citat de site-ul fifa.com. Pentru jucatorul lui Arsenal, cel mai periculos adversar este colegul sau din formatia "tunarilor", Thierry Henry.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.