Dezastrul din atletismul romanesc, din pacate, continua, fara a avea vreo sansa cat de mica de la salvarea de la colaps. Dupa ce la Campionatele Mondiale de sala fetele noastre au dezamagit crunt, echipa feminina de atletism a Romaniei a retrogradat
Dezastrul din atletismul romanesc, din pacate, continua, fara a avea vreo sansa cat de mica de la salvarea de la colaps. Dupa ce la Campionatele Mondiale de sala fetele noastre au dezamagit crunt, echipa feminina de atletism a Romaniei a retrogradat, ieri, in a doua grupa valorica, in urma rezultatelor inregistrate la Cupa Europei de la Malaga.

Romania, altadata una dintre marile forte ale atletismului mondial, s-a facut de ras la Cupa Europei de la Malaga si a ocupat, finalmente, ultimul loc, 9, in clasamentul final, cu 76,5 puncte. Dezastrul era previzibil cu mult timp inainte si el a fost pronosticat de catre specialisti.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.