Doi concubini din Barlad si-au gasit sfarsitul vietii sub rotile unui tren, gestul lor disperat de a se sinucide ascunzand mai multe motive de nemultumire personale, dar mai ales alcoolul "savurat" la un bar situat pe peronul Garii Barlad. Lenuta Lup
Doi concubini din Barlad si-au gasit sfarsitul vietii sub rotile unui tren, gestul lor disperat de a se sinucide ascunzand mai multe motive de nemultumire personale, dar mai ales alcoolul "savurat" la un bar situat pe peronul Garii Barlad. Lenuta Lupu, 27 de ani, si Fanica Stan, 31 de ani, s-au aruncat, in noaptea 29 spre 30 iunie a.c., in jurul orei 0,40, in fata trenului international Ungheni-Bucuresti, in zona Podului de fier, din cartierul Podeni. Cei doi convietuiau de un an si trei luni, intr-o casa din Barlad. Ipoteza unui accident este exclusa pentru ca tanara, in ultimele clipe de viata, a recunoscut ca au vrut sa se omoare.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.