Femeile nu vor doar sa arate bine, ele sunt si narcisiste. Nu cred ca exista femeie care sa stea mai putin de o ora in fata oglinzii. De asemenea, oricine a observat cata placere le face sa se priveasca in toate suprafetele in care se pot oglindi
Femeile nu vor doar sa arate bine, ele sunt si narcisiste. Nu cred ca exista femeie care sa stea mai putin de o ora in fata oglinzii.

De asemenea, oricine a observat cata placere le face sa se priveasca in toate suprafetele in care se pot oglindi. Poate de aceea au mai mult succes decat barbatii in mai toate domeniile de activitate si in viata de zi cu zi. Majoritatea masculilor nu pierde mai mult de 10 minute in fata oglinzii. Si credeti-ma acesta este un record. Se trezesc, isi dau cu apa pe fata, isi trec mana prin par, cei mai pretentiosi pieptanul, se parfumeaza, se barbieresc si gata. Ma intreb oare cine ne-a adus in halul acesta de superficialitate, ca doar Narcis a fost barbat? Si ma mai intreb cine a zis ca barbatul trebuie sa fie un pic mai frumos ca dracua€™? Nu credeti ca pe undeva e vorba de manipulare?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.