Aseara, la Club Green Hours, componentii grupului au tinut o scurta conferinta de presa, urmata de o sesiune de autografe oferite numerosilor fani din Romania. Cu o precizie germana, totul a durat o ora: conferinta de presa - - 15 minute, sesiunea d
Aseara, la Club Green Hours, componentii grupului au tinut o scurta conferinta de presa, urmata de o sesiune de autografe oferite numerosilor fani din Romania. Cu o precizie germana, totul a durat o ora: conferinta de presa - - 15 minute, sesiunea de autografe - 45.


Concertul trupei de gotic-simfonic Lacrimosa are loc in aceasta seara, la Arenele Romane, incepand cu ora 21:00. Din cauza caniculei din ultima saptamana, organizatorii au propus schimbarea locatiei de la Sala Polivalenta la Arenele din Parcul Carol, gazda traditionala pentru nenumarate concerte rock cu trupe autohtone si internationale.
AQUARIUS. Demersul celor de la Fundatia Aquarius a fost acceptat si s-a primit acordul artistilor pentru schimbarea locatiei, iar managerul formatiei este de parere ca Arenele Romane sunt adecvate stilului si muzicii Lacrimosa. Tilo Wolff - vocal, compozitor, Anne Nurmi - vocal, keyboards, Jens Voigt Leonhardt - chitara bas, Manfred Ruediger Uhlig - tobe, Jan-Peter Genkel - chitara si Dirk Wolff - chitara inseamna Lacrimosa in formula standard in care va evolua si la Bucuresti. Dupa cum se stie, turneul Lacrimosa a inceput la 2 iunie, cu o extraordinara evolutie, in calitate de cap de afis, la Festivalul Wave Gotik Treffen din Leipzig. Au urmat cele doua concerte din Rusia, care au lasat Moscova in lacrimi de bucurie.
FESTIVALURI IN EUROPA. Dupa Bucuresti, formatia lui Tilo & Anne urmeaza sa participe la o serie de festivaluri de gen din Europa, printre care Summer Breeze, din Germania (18 august), si faimosul Waregem, in Belgia, la
19 august. In aceste concerte, Lacrimosa isi promoveaza atat noul material muzical, de pe cel mai recent album (Lichtgestalt - 2005), cat si piese de pe albumele anterioare (Angst (Fear) - 1991, Einsamkeit (Loneliness) - 1992, Satura - 1993, Inferno (Inferno) - 1995, Stille (Silence) - 1997, Elodia - 1999, Fassade (FaIade) - 2001 si Echos (Echoes) - 2003. Toate aceste discuri sunt produse de Hall of Sermon, propria casa de productie a solistului Tilo Wolff. Pretul biletelor a fost, pana ieri, 45 RON, iar astazi este 55 de lei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.