""Ne uitam de luni de zile la televizor si vedem ce se intampla in justitie, in dosarele astea mediatizate. Va place? Nu va place, nu? Nu se poate sa stam cu ochii inchisi si sa nu facem nimic. Eu nu mai am ce sa fac, imi pare rau, decat
""Ne uitam de luni de zile la televizor si vedem ce se intampla in justitie, in dosarele astea mediatizate. Va place? Nu va place, nu?

Nu se poate sa stam cu ochii inchisi si sa nu facem nimic. Eu nu mai am ce sa fac, imi pare rau, decat sa fiu suparata. Imaginea proasta si de aici vine, pentru ca oamenii vad aceste procese si ce se intampla in ele. Ce sa mai inteleaga omul simplu din justitie, care pare o loterie."" Aceste vorbe au fost glasuite ieri de chiar ministrul Justitiei, Monica Macovei (foto), in fata magistratilor adunati la Targoviste pentru lucrarile primei Conferinte Nationale a Judecatorilor din Romania. Macovei a precizat ca sunt multe situatii in justitie care fac ca aceasta sa para o loterie. Ministrul a sugerat judecatorilor sa-si motiveze ""mai mult si frumos"" hotararile pentru a convinge toate partile din proces de corectitudinea verdictului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.