De la Manastirea Neamtu, drumul coboara incet spre soseaua mare. La dreapta, se face o mica cotitura, iar la poarta scrie mare ca acolo se afla rezervatia de Zimbri de la Vanatori Neamt. Urcam putin panta, ne oprim la poarta, intram si continuam sa u
De la Manastirea Neamtu, drumul coboara incet spre soseaua mare. La dreapta, se face o mica cotitura, iar la poarta scrie mare ca acolo se afla rezervatia de Zimbri de la Vanatori Neamt. Urcam putin panta, ne oprim la poarta, intram si continuam sa urcam, de data asta pe jos, in cautarea zimbrilor. La stanga noastra, pe lac, oamenii pescuiesc si se mai adapostesc de caldura, urcam in continuare panta si de unde drumul incepe sa se niveleze, langa custile cu ursi, lupi si vulpi, sunt zimbrii pastrati in carantina, probabil pentru reproducere. Mari, impunatori, cu blana de culoare inchisa, se uita la mine curiosi si putin iritati ca le-am deranjat siesta. Peste drum de cei din carantina se afla un teren mare, de cateva hectare, unde sunt zimbrii aflati in libertate.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.