Se facea ca pe steag, pe flamura, pe tricolor aparuse un firicel mic de apa care se ingrosa vazand cu ochii. Ochii, bineinteles, ""mari cat istoria noastra"". Specialistii in heraldica visau deja la un altfel de tricolor, mai dinamic, mai viu, mai ad
Se facea ca pe steag, pe flamura, pe tricolor aparuse un firicel mic de apa care se ingrosa vazand cu ochii. Ochii, bineinteles, ""mari cat istoria noastra"". Specialistii in heraldica visau deja la un altfel de tricolor, mai dinamic, mai viu, mai adaptat la realitatile zilelor noastre. Si intr-o criza de inspiratie profunda s-a nascut ideea ca unul dintre insemnele nationale sa fie viitura. Romania se afla in ultimii ani sub zodia viiturilor de tot felul, de la cele naturale la cele politice. N-am votat nici o viitura, toate ne-au lovit in plin, una singura nu ne-a ocolit, ""bucurosi"" le-am primit pe toate.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.