Meteorologii au vesti racoritoare pentru bucuresteni si nu numai. Urmeaza cateva zile de canicula in tara si in Capitala. In Bucuresti, cateva zeci de oameni au picat in strada din cauza caldurii, iar serviciul de ambulanta a fost solicitat mai ceva
Meteorologii au vesti racoritoare pentru bucuresteni si nu numai. Urmeaza cateva zile de canicula in tara si in Capitala. In Bucuresti, cateva zeci de oameni au picat in strada din cauza caldurii, iar serviciul de ambulanta a fost solicitat mai ceva ca in zilele de sarbatori cand romanii sunau la salvare de prea multa ghiftuiala. Mercurul din termometre, cu putin noroc, a ajuns la aproape 40 de grade Celsius. Interesanta este reactia prezentatorilor de stiri cand ne anunta, in fiecare dimineata, veseli cu gura pana la urechi ca astazi va fi o zi foarte frumoasa si insorita si va dorim o zi placuta.
Placuta o fi pentru ei, cand in studio aerul conditionat functioneaza mai bine decat in tramvaiul 34. In ciuda faptului ca Romania are cele mai multe izvoare de apa minerala de pe batranul continent, ai nostri concetateni nu se prea omoara cu apa carbogazoasa. Nici cismelele de prin oras nu au prea mare cautare, nu de alta, dar au cam secat. Si, daca nu e...
Medicii se intrec pe toate canalele media in sfaturi care mai de care necesare, cata apa sa consumam, sa nu iesim din casa la orele amiezii si daca totusi iesim sa ne... protejam: palariute, umbrele si ochelari de soare, si pe cat posibil sa stam pe la umbra.
Daca, Doamne fereste, s-ar intampla la o adica sa ne ia, asa, un usor lesin urmat de filmul vietii prin fata ochilor, nu avem decat sa asteptam o ora, doua, trei sa vina Salvarea.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.