Toshiba, prin reprezentantul sau in Romania, SCOP Computers, a organizat cea de-a cincea editie a Campionatului de Golf Toshiba. Evenimentul s-a desfasurat in zilele de 24 si 25 iunie la Breaza, in cadrul complexului "Lac de Verde", sub egida Federat
Toshiba, prin reprezentantul sau in Romania, SCOP Computers, a organizat cea de-a cincea editie a Campionatului de Golf Toshiba. Evenimentul s-a desfasurat in zilele de 24 si 25 iunie la Breaza, in cadrul complexului "Lac de Verde", sub egida Federatiei Romane de Golf. Competitia s-a adresat clientilor Toshiba, cat si jucatorilor pasionati de golf din Romania, reunind in cele doua zile peste 100 de participanti, acestia fiind atat reprezentantii unor companii de renume de pe piata din Romania, cat si vedete ale show-biz-ului autohton. In prima zi a evenimentului, sambata 24 iunie, clientii Toshiba au avut ocazia de a se initia in regulile golfului si de a participa la concursuri precum "cea mai lunga lovitura", "lovitura de precizie" sau "putting green". Duminica, 25 iunie, au avut loc competitiile pentru jucatorii avansati in sistem stable ford net si stroke play brut, castigatori la cele doua categorii fiind Lucian Viziru, respectiv Viorel Coman. (L.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.