si aflate complet in slujba cetateanului, chiar daca uneori exista demersuri care ating tangential si agenda alegatorului. Cosmin Gusa este insa genul de politician care stie ca succesul unui demers politic se afla la intersectia a trei multimi
si aflate complet in slujba cetateanului, chiar daca uneori exista demersuri care ating tangential si agenda alegatorului. Cosmin Gusa este insa genul de politician care stie ca succesul unui demers politic se afla la intersectia a trei multimi: agenda mass-media, prioritatile politice si interesul cetateanului. Practicand o constructie de imagine de tip "guerrilla marketing", presedintele PIN inaugureaza un nou mod de a face politica in Romania, lansand la apa implicit si un alt mod de a castiga capital politic. In timp ce probabil majoritatea televiziunilor si ziarelor vor difuza stiri cu presedintele, premierul si alti demnitari petrecandu-si concediile prin diverse locatii exotice, Cosmin Gusa isi va petrece vacanta parlamentara, incepand cu primele zile ale lui iulie, lucrand ca taximetrist. Cum toata lumea stie ca presedintele PIN este un om avut, nu se pune problema ca ar fi avut nevoie de un ban in plus. Cosmin Gusa este insa genul de politician tanar care stie ca imaginile puternice se creeaza din antiteze. Un politician aflat alaturi de cetatean si problemele lui, afland "starea natiunii" din aceasta agora publica reprezentata de discutiile din taxi, pus alaturi de un altul care tocmai se relaxeaza la soare pe Coasta de Azur, creeaza memorabilitate si o pozitionare foarte puternica.
Cosmin Gusa va lucra pe baza de contract de colaborare cu firme de taximetrie din Bucuresti si Cluj, petrecand cate o saptamana in fiecare oras.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.