Pana ieri la pranz, 62 de apeluri de urgenta ramasesera nerezolvate. Echipajele Salvarii nu au reusit sa ajunga la persoanele care acuzau ameteli, insolatii sau, mai grav, lesin in mijlocul drumului. Nici in celelalte zone ale tarii nu e mai bine. Un
Pana ieri la pranz, 62 de apeluri de urgenta ramasesera nerezolvate. Echipajele Salvarii nu au reusit sa ajunga la persoanele care acuzau ameteli, insolatii sau, mai grav, lesin in mijlocul drumului. Nici in celelalte zone ale tarii nu e mai bine. Un iesean de 88 de ani a murit, luni, in piata centrala din cauza caldurii. Medicii au afirmat ca barbatul se afla in stop cardiorespirator si, in ciuda manevrelor de resuscitare, nu a mai putut fi salvat. Tot luni, zeci de timisoreni au apelat la Serviciul de Ambulanta pentru ca se simteau rau din cauza temperaturilor de peste 35 de grade la soare. La Giurgiu, opt persoane au avut nevoie de interventia Serviciului de Ambulanta, dupa ce au lesinat din cauza caldurii.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.