Campioana Romaniei si-a inceput marti pregatirea pentru noul sezon. Desi credeau ca au scapat de caldurile sufocante, ros-albastrii au fost intampinati la poalele Alpilor austrieci de temperaturi situate in jurul a 35 de grade Celsius. Antrenor

Campioana Romaniei si-a inceput marti pregatirea pentru noul sezon. Desi credeau ca au scapat de caldurile sufocante, ros-albastrii au fost intampinati la poalele Alpilor austrieci de temperaturi situate in jurul a 35 de grade Celsius.

Antrenorul Cosmin Olaroiu a condus marti seara prima sedinta de pregatire din cantonamentul de la Kaprun. Maine seara stelistii vor disputa primul meci de verificare, adversar urmand a le fi campioana en-titre a Ciprului, Apollon Limassol. Tehnicianul ros-albastrilor nu si-a menajat deloc elevii la prima sedinta de pregatire, chiar daca aceasta s-a desfasurat in timpul unei furtuni si era la concurenta cu partida Brazilia - Ghana (3-0), din optimile de finala ale CM din Germania. Antrenamentul a fost unul preponderent fizic, fotbalistii fiind impartiti pe mai multe grupe, intinsi la maximum cu alergari sau diferite exercitii si monitorizati cu atentie. Cosmin Olaroiu a efectuat ultima parte a antrenamentului cot la cot cu Radoi si compania, starnind admiratia jucatorilor.
DEBUT. Marti seara, la cererea capitanului Mirel Radoi si a lui Nicolae Dica, stelistii au primit liber din partea lui Olaroiu. Jucatorii s-au plimbat putin, dupa care au urmarit cealalta optime de finala a zilei la turneul final, Spania - Franta (1-3). Noile achizitii, Valentin Badea, Bogdan Panait si Adrian Drida, vor debuta maine in tricoul Stelei, cu prilejul amicalului contra cipriotilor de la Apollon Limassol. Intr-o interventie telefonica la TV Sport, managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a declarat: ""Nu suntem interesati de fundasul ghanez Paintsil, iar din campionatul intern ne intereseaza, intr-adevar, australianul Ryan Griffiths"".

OGARARU, IN VARIANTA ISRAELIANA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.