Romanii vor vedea ultimul episod din Lost. Deznodamantul va fi o adevarata bomba! La numai o luna si jumatate dupa premiera in Statele Unite, ""Lost: Naufragiatii"", serialul premiat in 2005 si 2006 cu Emmy pentru ""Cel mai bun serial dramatic"",

Romanii vor vedea ultimul episod din Lost. Deznodamantul va fi o adevarata bomba!

La numai o luna si jumatate dupa premiera in Statele Unite, ""Lost: Naufragiatii"", serialul premiat in 2005 si 2006 cu Emmy pentru ""Cel mai bun serial dramatic"", a fost difuzat in exclusivitate la AXN cu cel de-al doilea sezon plin de aventura si mister. La 2 iulie, AXN va difuza ultimul episod al celei de-a doua serii, episod ce va avea o durata de 60 de minute. Producatorul acestuia, J.J. Abrahms, promite ca finalul va fi printre cele mai tari din istoria serialelor tv.

INTREBARI. Cum este si firesc, se naste o serie de intrebari. Vor fi salvati naufragiatii? Care este explicatia tuturor ciudateniilor care se intampla peste tot pe insula? Cine sunt Ceilalti? Este real sau doar un experiment? Sau un vis? Raspunsurile le veti afla la 2 iulie la AXN. Sau poate nu... Serialul a fost primit foarte bine de publicul din Romania, fanii mai vechi si mai noi s-au uitat la AXN la Lost in proportie de 363.000 de oameni per trei episoade. Episodul in care apare Monica Barladeanu a fost vizionat de 135.000 de oameni, duminica si luni, in reluare. Pe adresa de e-mail a postului au venit mesaje cat sa nu mai incapa in casuta electronica, cu cereri insistente de a li spune ce s-a intamplat in episodul din duminica respectiva, fie pentru ca il pierdusera, fie pentru ca erau foarte curiosi sa afle ce se intampla pana la urma cu un personaj sau altul. S-a raspuns de nenumarate ori la intrebari de genul ""Ce e, de fapt, cu buncarul?"", ""Chiar sunt numerele lui Hurley blestemate?"", ""Putem sa jucam numerele la Loto?"".

CONCURSURI. Pentru ca succesul serialului la publicul roman a fost imens, AXN s-a gandit ca si telespectatorii ar putea ""experimenta"" misterul. Asa a aparut concursul pe canal si pe site-ul www.axn.ro/lost2 la care au participat 25.000 de oameni. Timp de cinci saptamani, fanii s-au uitat la fiecare episod din Lost, apoi au intrat pe site si au raspuns la o intrebare legata de episodul din acea saptamana. In afara de concurs, AXN a creat un joc pe web in care participantii trebuie sa deschida trapa buncarului pentru a afla ce este inauntru. Jocul a adunat si el 1.001 participanti.

SEZON NOU. Dar misterul nu se va opri aici, pentru ca urmeaza sezonul al treilea. Acesta va fi difuzat in Statele Unite abia in luna octombrie. AXN il va difuza in exclusivitate pentru Romania probabil la inceputul anului viitor. Pana atunci, vor ramane intrebarile si framantarile legate de soarta personajelor Jack (Matthew Fox), Kate (Evangeline Lilly), Sayid (Naveen Andrews), Hurley (Jorge Garcia), Shannon (Maggie Grace), Sawyer (Josh Holloway), Jin (Daniel Dae Kim), Sun (Yunjin Kim), Charlie (Dominic Monaghan), Locke (Terry Oa€™Quinn), Michael (Harold Perrineau).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.