Nu uitati ca french-ul nu se asorteaza cu copitele... Azi vom discuta despre salonul de-nfrumusetare. Teama de nemernice bacterii, ciuperci si alti paraziti despre care se zice ca ar popula saloanele-astea e deja de notorietate. Iata de ce un segm

Nu uitati ca french-ul nu se asorteaza cu copitele...

Azi vom discuta despre salonul de-nfrumusetare. Teama de nemernice bacterii, ciuperci si alti paraziti despre care se zice ca ar popula saloanele-astea e deja de notorietate. Iata de ce un segment maricel de dame alege sa-si macelareasca singur bataturile. Pe de alta parte, notoriu e si stigmatul aplicat de societate clientelei: daca te duci la casca, e de la sine inteles ca esti o mare barfitoare si ca madama care te coafeaza e la curent cu tot ce nu merge in casnicia ta, stie foarte clar de cand nu te-ai mai epilat si, drept urmare, tot personalul din locatie precum si damele care iti succed cunosc deodorantul pe care-l folosesti si cate alunite subaxiale ai. In fine, alte subiecte vehiculate si arhicunoscute sunt etichetarile la care se supun clientii, in functie de salonul pe care-l frecventeaza in vederea amenajarii anatomiei personale.

FOLOSITI PILA! Insa acum ajung si la obiectul prezentei discutii. Am cunoscut o astfel de fauritoare de impresie de frumusete proaspata si eterna care mi-a demontat pentru o clipa impresia cum ca barbatii n-ar fi atenti la detalii. Pentru ca tanara, in vreme ce se chinuia vizibil sa-mi aplice un ""french"" cat mai reusit, mi-a povestit cum ca barbatii sunt mai atenti cu mainile si picioarele lor decat femeile. Si ca odata, un tip aratos si plin de bani - dama a concluzionat asta dupa masina cu sofer care-l descarca pe individ la salon - i-a marturisit cat e el de scarbit de muierustile din ziua de azi, parfumate, dichisite, atent intolite si machiate chiar cu stil, dar, vai!, cu calcaiele tocite, batatorite si-nnegrite precum copitele de vaci, cai sau... alte copitate! Deci, doamnelor, atentie, straduiti-va sa nu fiti kitschoase si, mai ales, nu va temeti de pila. O puteti asorta oricand unei pedichiuri fanteziste, iar specialistii garanteaza rezultatul. Va veti simti brusc mai usoare si, in plus, veti evita scarba involuntara a celor care incep sa va admire de la cap in jos. Pentru ca, o data ce privirea galesa va starui asupra gleznei si mai departe, curtenitorii o vor rupe la sanatoasa negresit!

ANUSKA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.