Inspectoratul General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei a semnat un Protocol de colaborare pentru combaterea pirateriei intelectuale impreuna cu alte 32 de institutii si organizatii nonguvernamentale cu atributii in domeniu, potrivit Rompr
Inspectoratul General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei a semnat un Protocol de colaborare pentru combaterea pirateriei intelectuale impreuna cu alte 32 de institutii si organizatii nonguvernamentale cu atributii in domeniu, potrivit Rompres. "Protocolul are in vedere armonizarea legislatiei in domeniul proprietatii intelectuale cu legislatia europeana. Acesta clarifica atributiile fiecarei institutii implicate care vor monitoriza atent activitatea celor care incalca legea dreptului de autor", a spus Catalin Marinescu, presedintele IGCTI. In scopul combaterii pirateriei intelectuale, IGCTI constata patru infractiuni legate de promovarea de marfuri-pirat sau reproducerea neautorizata a softurilor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.