Dupa ce zilele trecute a aparut din senin la Spitalul de pneumologie ""Marius Nasta"", seful statului a facut ieri o vizita de o ora si jumatate si Serviciului de Ambulanta din Capitala. Directorul SAMB, Ovidiu Cismaru, a fost luat prin surprinde
Dupa ce zilele trecute a aparut din senin la Spitalul de pneumologie ""Marius Nasta"", seful statului a facut ieri o vizita de o ora si jumatate si Serviciului de Ambulanta din Capitala.

Directorul SAMB, Ovidiu Cismaru, a fost luat prin surprindere de aparitia presedintelui. Basescu, foarte interesat de modul de preluare a apelurilor la ambulanta, a putut constata cum chiar atunci SAMB nu avea masinile necesare pentru a le trimite la trei urgente majore. Potrivit directorului Cismaru, SAMB detine 150 de ambulante, insa doar 50 sunt viabile. Si numarul de angajati, 600 in total, este insuficient in conditiile in care numarul apelurilor este din ce in ce mai mare, s-a plans directorul SAMB, care spune ca, pentru a fi operativ, Serviciul ar avea nevoie de cel putin 350 de masini si 1.000 de angajati. ""Sper ca, prezentandu-i situatia critica in care SAMB se afla, presedintele sa ne acorde sprijin pentru acordarea unor servicii mai bune"", ne-a declarat Ovidiu Cismaru. Potrivit acestuia, Traian Basescu a percutat la semnalul tau, aratandu-si interesul prin numarul mare de intrebari pe care le-a pus despre starea actuala a SAMB.
REFUZ. Administratia Prezidentiala nu a mai anuntat de aceasta data actiunea in programul lui Basescu si nu pentru ca ar fi vrut sa ii ia prin suprindere pe medicii de la Ambulanta. E un protest, spun surse de la Cotroceni, pentru faptul ca mai multi analisti i-au reprosat presedintelui, marti seara, la diverse televiziuni, ca s-a dus la Tarlisua cu presa dupa el pentru a-i lua fata premierului Tariceanu. Ca atare, Basescu a decis sa isi vada de vizitele in tara, prin spitale sau scoli, interzicand Administratiei sa le mai faca publice. Ieri, seful statului era asteptat si la Rast, iar purtatorul sau de cuvant, Adriana Saftoiu, a refuzat sa confirme prezenta lui Basescu in localitate, spunand ca ""Nu stie"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.