Senatul a votat propunerea Partidului Conservator privind neimpozitarea profitului reinvestit, se arata intr-un comunicat dat publicitatii ieri.
"Acest vot reprezinta un nou succes al micilor intreprinzatori in perspectiva pregatirii pentru a
Senatul a votat propunerea Partidului Conservator privind neimpozitarea profitului reinvestit, se arata intr-un comunicat dat publicitatii ieri.
"Acest vot reprezinta un nou succes al micilor intreprinzatori in perspectiva pregatirii pentru aderarea la piata europeana. Firmele vor putea utiliza profitul pentru a reinvesti banii in vederea modernizarii si retehnologizarii, astfel incat sa devina competitivi pe piata Uniunii Europene cu care se vor confrunta de la 1 ianuarie 2007", a declarat senatorul Silvia Ciornei, fost ministru al Intreprinderilor mici si mijlocii si Cooperatie.
Totodata, Senatul a admis si propunerea conservatorilor referitoare la reducerea impozitului pentru microintreprinderi la 16 % cat prevede Guvernul. "Sunt masuri stimulative pentru micii intreprinzatori, pe care le-am discutat cu acestia si pe care am promis ca le vom sustine in Parlament. Ca partid care sprijina clasa de mijloc si micile intreprinderi nu putem decat sa apreciem votul colegilor nostri din Senat si sa speram ca acesta va fi repetat si la Camera Deputatilor", a spus senatorul Sabin Cutas.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.