Daca predecesorii lui Mircea Geoana la conducerea PSD, Ion Iliescu si Adrian Nastase, si-au trecut in C.V.-uri numeroase titluri de carti sau lucrari publicate in coautorat, actualul presedinte al partidului nu se poate mandri cu asemenea "fapte de c
Daca predecesorii lui Mircea Geoana la conducerea PSD, Ion Iliescu si Adrian Nastase, si-au trecut in C.V.-uri numeroase titluri de carti sau lucrari publicate in coautorat, actualul presedinte al partidului nu se poate mandri cu asemenea "fapte de condei". De altfel, liderul social-democrat s-a rezumat la a-si publica pe internet doar diplomele de studii, specializarile si functiile detinute de-a lungul timpului. Totusi, o trasatura comuna ar fi aceea ca Iliescu, Nastase si Geoana au consemnat realizari importante in plan profesional si publicistic dupa evenimentele din 1989. Insa, in topul consecventei conduce fostul sef al statului care a lansat 16 aparitii editoriale, in tot atatia ani. Volumele sunt traduse in diverse limbi, de la engleza la turca. "Probleme globale. Creativitate", "Revolutie si reforma", "Romania in Europa si in lume", "Revolutia traita" si "Viata politica, intre violenta si dialog" sunt titluri dragi lui Ion Iliescu. Cea mai recenta carte a sa poarta titlul "Pentru dezvoltare durabila" si a aparut la Editura Semne, anul trecut.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.