Diplomati, ministri, reprezentanti ai comunitatilor evreiesti din tara si din strainatate, oameni de cultura si oficialitati vor participa, incepand de astazi, la manifestarile dedicate comemorarii a 65 de ani de la Pogrom. Timp de 3 zile, la Iasi vo
Diplomati, ministri, reprezentanti ai comunitatilor evreiesti din tara si din strainatate, oameni de cultura si oficialitati vor participa, incepand de astazi, la manifestarile dedicate comemorarii a 65 de ani de la Pogrom. Timp de 3 zile, la Iasi vor avea loc numeroase dezbateri despre Pogromul de la Iasi, vazut ca un "prolog al Holocaustului din Romania". La discutii au fost invitati sa participe scriitorul roman stabilit in SUA Elie Wiesel, scriitorul Radu Ioanid, director al arhivelor de la Muzeul Memorial al Holocaustului de la Washington, precum si istoricul Jean Ancel.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.