Fostul consilier guvernamental Fanel Pavalache a parasit, ieri, Penitenciarul de Maxima Siguranta Giurgiu, dupa 3 ani si 8 luni de detentie, informeaza AMOS News. Pavalache, condamnat la 6 ani de inchisoare, a fost eliberat conditionat, dupa ce Comis
Fostul consilier guvernamental Fanel Pavalache a parasit, ieri, Penitenciarul de Maxima Siguranta Giurgiu, dupa 3 ani si 8 luni de detentie, informeaza AMOS News. Pavalache, condamnat la 6 ani de inchisoare, a fost eliberat conditionat, dupa ce Comisia de Eliberari Conditionate a decis ca fostul consilier guvernamental a avut un comportament exemplar pe perioada de detentie, avand 15 rapoarte favorabile. In plus, Pavalache a muncit in inchisoare, dar a si colaborat cu procurorii DNA in anchetele deschise pe numele unor politicieni. Fostul secretar general al Guvernului, Serban Mihailescu, a fost chiar trimis in judecata dupa denuntul formulat de Pavalache. La iesirea din penitenciar, Pavalache a refuzat sa dea declaratii, spunand doar ca starea de sanatate i s-a inrautatit cat a stat inchis. El a promis ca in cateva zile va organiza o conferinta de presa, in care va face o serie de dezvaluiri. Fanel Pavalache a fost asteptat la iesirea din penitenciar de sotia sa, Maria. Fostul consilier guvernamental a fost arestat in octombrie 2002, dupa ce a fost prins in flagrant, fiind acuzat ca ar fi cerut spaga pentru a interveni in intreruperea de lichidarea a BIR.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.