Anul trecut, inainte de deveni principalul finantator al Universitatii Craiova, Adrian Mititelu era cunoscut de intreaga suflare a Olteniei ca un fost ospatar. Avandu-l drept profesor in afaceri pe Dinel Staicu, poate cel mai controversat om de afac

Anul trecut, inainte de deveni principalul finantator al Universitatii Craiova, Adrian Mititelu era cunoscut de intreaga suflare a Olteniei ca un fost ospatar. Avandu-l drept profesor in afaceri pe Dinel Staicu, poate cel mai controversat om de afaceri craiovean din 1990 pana in prezent, actualul patron al „Stiintei“ s-a apucat de diferite afaceri. Unele, dintre cele mai ciudate.

Devotat trup si suflet echipei pe care a reusit sa o readuca pe prima scena fotbalistica a tarii in numai un an, Adrian Mititelu face orice pentru ca la clubul craiovean sa fie liniste si bani. Astfel, posesor al unei bune bucati din Balta Craiovitei, care se afla la periferia de vest a Cetatii Banilor, patronul originar din Booveni s-a apucat sa vanda mal si balegar!

Conform chiar unora dintre angajatii sai, o raba cu mal si balegar, Adrian Mititelu o vinde cu 25 de dolari. „Iubeste prea mult Universitatea Craiova.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.