Ultima isprava? Fetele si-au cumparat ceasuri de firma in valoare totala de 728.000 de euro de la magazine de bijuterii din apropierea hotelului unde sunt cazate. Toate cumparaturile au fost facute cu zambetul pe buze, lucru ce le-a cam socat pe anga
Ultima isprava? Fetele si-au cumparat ceasuri de firma in valoare totala de 728.000 de euro de la magazine de bijuterii din apropierea hotelului unde sunt cazate. Toate cumparaturile au fost facute cu zambetul pe buze, lucru ce le-a cam socat pe angajatele respectivelor magazine. Conform studiului, cea mai mediatizata este prietena lui Ashley Cole, cantareata Cheryl Tweedy, ea fiind urmata de Victoria Beckham si Carly Zucker, prietena lui Joe Cole. In ciuda supraexpunerii in presa, o singura englezoaica a intrat in TOP 10 al celor mai sexy neveste si prietene de la Cupa Mondiala.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.