Baietii de la Sistem sunt pusi pe fapte mari Un nou album, un turneu national de cluburi sunt doar cateva dintre proiectele estivale ale trupei Sistem, care au ""prins aripi"" de curand. De altfel, Zoli si partenera sa, Anca, au pus bazele Academi

Baietii de la Sistem sunt pusi pe fapte mari

Un nou album, un turneu national de cluburi sunt doar cateva dintre proiectele estivale ale trupei Sistem, care au ""prins aripi"" de curand. De altfel, Zoli si partenera sa, Anca, au pus bazele Academiei de Showbiz, un concept original de training care se adreseaza ""actorilor din zona nevazuta a showbiz-ului"". In plus, baietii au avut imensa oportunitate de a canta in deschiderea concertului Depeche Mode. La noul album, ""Sis TeMpo"", au lucrat mai mult decat la oricare dintre albume.
Dupa Eurovision, au fost pretentiosi cu ei insisi, ca sa nu-si dezamageasca fanii. ""E un album pe care cele doua laturi ale grupului, cea comerciala si cea de underground, se imbina perfect, desi sunt foarte bine delimitate chiar de ordinea pieselor de pe disc. Avem o colaborare cu Andra si una speciala, cu Grigore Lese. Fiecare piesa a facut zeci de ""drumuri"" dus-intors, de la compozitor-studio, la noi. Intr-un an de zile am modificat, cizelat, refacut, rearanjat fiecare piesa de nenumarate ori pana a iesit exact asa cum am vrut"", marturiseste Zoli.

LACRIMI. Sistem a avut si o sarcina dificila: sa cante in deschiderea concertului Depeche Mode, insa au trecut-o cu brio. Stiau ca vor avea dificultati cu aranjamentul scenic, pentru ca nu erau siguri de cat spatiu dispun, dar echipa celor de la DM a fost cooperanta si astfel au reusit sa creeze un show care sa poata fi adaptat. ""Presiunea pe care am simtit-o n-o pot descrie in cuvinte, am fost cu totii foarte concentrati sa nu gresim nimic, asa ca nu ne-am prea bucurat de ceea ce facem. Insa dupa ce am iesit de pe scena si ne-am indreptat spre cabine, am trait cel mai frumos moment din viata noastra. Publicul aflat in acea zona s-a ridicat in picioare si ne-a aplaudat. Mi-au dat lacrimile. Mai ales ca ne-am pregatit doua luni pentru acest moment"", spune Zoli emotionat.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.