In 1953, locuitorii orasului Houston au vazut o creatura stranie Se pare ca renumitul personaj de benzi desenate, desene animate, filme de lung-metraj, cunoscut sub numele ""Batman"", a avut si o ""varianta"" cat se poate de reala. In mod paradox

In 1953, locuitorii orasului Houston au vazut o creatura stranie

Se pare ca renumitul personaj de benzi desenate, desene animate, filme de lung-metraj, cunoscut sub numele ""Batman"", a avut si o ""varianta"" cat se poate de reala. In mod paradoxal, aceeasi creatura pare a fi stat si la baza documentarului realizat in anul 2002 de David Grabias si intitulat ""In cautarea «Omului-Molie»"". Potrivit martorilor oculari Hilda Walker, Judy Meyers si Howard Phillips, in noaptea de 18 iunie 1953, ei stateau pe veranda din fata casei pentru a se racori, deoarece caldura torida ii impiedica sa doarma. La un moment dat, Hilda a observat o umbra uriasa, avand forma unei cruci, aflata la doar zece metri in fata sa pe pajistea din apropierea imobilului. Initial a crezut ca era reflexia unei molii uriase datorate unui bec de pe strada. Ulterior, insa, umbra parea sa se fi ""cocotat"" in varful unui copac.

AURA. In acel moment, cei trei oameni au privit in directia respectiva. Toti au putut vedea o silueta care avea o fata cu trasaturi umane, dar si niste aripi mari, de forma celor cu care sunt dotati liliecii. Creatura purta haine de culoare gri sau neagra, mulate perfect pe trupul sau, conferindu-i acesteia o forma aerodinamica. Aceasta s-a asezat pe una din crengile copacului, ramanand acolo circa o jumatare de minut. Brusc, becul din apropiere a inceput sa palpaie, pentru ca, dupa cateva clipe, sa se stinga, iar ""fiinta"" sa dispara din copac. Hilda, Judy si Howard au auzit atunci un zgomot puternic produs deasupra caselor de peste drum si au putut vedea o urma luminoasa lasata de un obiect ce avea forma unei torpile. Potrivit relatarilor ulterioare ale lui Howard, ""fiinta"" era inconjurata de o aura luminoasa si era imbracata intr-un fel de uniforma asemanatoare celor purtate de trupele de mercenari. ""Aratarea"" masura doi metri lungime si emana in jurul sau o lumina cenusie.

HOROSCOP


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.