Asta numai daca sunteti dispus sa platiti mai mult si daca acceptati o ora mai tarzie, cand nu mai exista turisti pe plaja. Pentru o plimbare la malul marii, trebuie sa scoateti din buzunar inca 100 de lei, pe langa pretul standard. Banii pe ca
Asta numai daca sunteti dispus sa platiti mai mult si daca acceptati o ora mai tarzie, cand nu mai exista turisti pe plaja. Pentru o plimbare la malul marii, trebuie sa scoateti din buzunar inca 100 de lei, pe langa pretul standard. Banii pe care trebuie sa ii dati nu inseamna mult, pentru ca este nevoie de obtinerea unor autorizatii, iar din herghelie sunt scosi doi cai, al clientului si al instructorului. Daca nu aveti curajul sa va urcati pe un cal, dar va plac aceste animale, puteti doar sa vizitati herghelia, la pretul de 5 lei, cu reducere de 50 la suta pentru elevi. Cel mai ieftin puteti iesi daca faceti un abonament saptamanal sau lunar, cu o ora in fiecare zi, cu un discount de 10 la suta.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.