Italia avea de luat o revansa in fata selectionerului Australiei, Guus Hiddink, omul care, la carma Coreei de Sud, ii trimisese pe macaronari acasa acum patru ani. Dupa o repriza in care europenii au dominat, in partea a doua a jocului, arbitru

Italia avea de luat o revansa in fata selectionerului Australiei, Guus Hiddink, omul care, la carma Coreei de Sud, ii trimisese pe macaronari acasa acum patru ani. Dupa o repriza in care europenii au dominat, in partea a doua a jocului, arbitrul spaniol Medina Cantalejo si-a intrat in rol. L-a eliminat aiurea pe fundasul Marco Materazzi, la o faza in care se impunea doar un cartonas galben. Dar "capodopera" spaniolului s-a consumat in minutul al treilea al prelungirilor, moment in care Grosso a cazut in careu peste Neill, iar ibericul a aratat punctul cu var. A transformat Totti si Italia obtine o noua victorie cum numai ea stie.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.