Avocat de meserie, Ciprian Dobre a spus ca aceasta problema a dublului proprietar nu poate fi rezolvata decat prin instanta, subliniind ca vor avea castig de cauza juristii cei mai buni din cele doua primarii. Pana cu trei saptamani in urma, ad

Avocat de meserie, Ciprian Dobre a spus ca aceasta problema a dublului proprietar nu poate fi rezolvata decat prin instanta, subliniind ca vor avea castig de cauza juristii cei mai buni din cele doua primarii. Pana cu trei saptamani in urma, administrarea insulei, unde sunt cateva vile si alte utilitati de vacanta, s-a aflat in responsabilitatea Apelor Romane, institutie care a pierdut prin proces acest drept in fata Primariei Santana de Mures. Iar juristii Primariei Targu Mures vor sa atace aceasta decizie prin contestatie in anulare. Ieri, prefectul Ciprian Dobre a atentionat Primaria Targu Mures ca cei din Santana vor sa scoata la vanzare "Insula partidului". "Am expediat catre Primaria Targu Mures o notificare, pentru a lua toate masurile necesare in vederea blocarii cartii funciare, pentru ca CL Santana sa nu poata proceda la vanzarea, inchirierea sau concesionarea acelei suprafete", a declarat Ciprian Dobre.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.