Deputatul Eugen Bejinariu a anuntat, ieri, in plenul Camerei, ca revine in grupul parlamentar al PSD, pe care il parasise in luna martie a acestui an. In luna martie, cand a parasit grupul PSD, Eugen Bejinariu l-a acuzat pe Mircea Geoana ca n

Deputatul Eugen Bejinariu a anuntat, ieri, in plenul Camerei, ca revine in grupul parlamentar al PSD, pe care il parasise in luna martie a acestui an. In luna martie, cand a parasit grupul PSD, Eugen Bejinariu l-a acuzat pe Mircea Geoana ca nu a reusit sa construiasca o echipa la varful partidului. "Marile lucruri pot fi facute in echipa si nu individual, dar la momentul acesta, la nivelul de varf al partidului, nu mai exista aceasta echipa. Si, in mod special, as spune ca presedintele partidului nu a construit aceasta echipa, intr-un an de zile. A construit un tablou sumbru pentru viitorul PSD-ului", spunea Eugen Bejinariu la vremea respectiva. Eugen Bejinariu a fost initiatorul demersului prin care 80 de parlamentari l-au sustinut pe Adrian Nastase la presedintia forului legislativ. Timp de aproape 3 luni Eugen Bejinariu a activat ca deputat independent. Imediat dupa parasirea formatiunii social-democrate, Bejinariu a pierdut si functia de vicepresedinte al Comisiei pentru aparare.

Sprijin pentru proiecte
Eugen Bejinariu a declarat ca a luat aceasta decizie deoarece pe cont propriu nu ar fi avut sprijinul necesar pentru promovarea unor proiecte legislative. El a recunoscut ca in momentul parasirii grupului PSD de la Camera Deputatilor "a plecat suparat", insa, in prezent "lucrurile stau cu totul altfel". "Acum tensiunile nu mai sunt aceleasi", a mai spus Bejinariu intr-o scurta declaratie acordata presei.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.